Okt
08
2011

Christian Langballe om Søren Espersen

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 Credit http://politik.in2pic.com

Søren Espersen er ikke min kop te. Det er der nok ikke ret mange fra Dansk Folkeparti, der er. Men han er nu alligevel særlig slem. Slemmere end de fleste. Nok kun overgået af Pia og hendes to blonde automatoner, der som koldt beregnende skildvagter i 10 år har regnet strategien ud, og styret den lille blonde kone uden om de værste idiotiske faldgruber. De er slemme, men Søren Espersen rangerer næsten på linje med dem. Nej - han er på linje. Helt på linje... Godt det er fastslået, at jeg synes meget lidt om Søren Espersen. Jeg har lige læst en tirade fra hans hånd på Politikens hjemmeside (læs den her), hvor han argumenterer, hvis man da kan kalde det argumentation, for, at det Radikale Venstre repræsenterer en forkærlighed for det abnorme, som i Søren Espersen optik har sine rødder i kulturradikalismen. I modsætning til de dæmoniske radikale har Dansk Folkeparti tilsyneladende de sidste 10 år normaliseret landet. Hold da helt op. Han går så vidt som til at påstå, at omverdenen i 10 år har set med beundring på Danmark og det arbejde Dansk Folkeparti har sat deres slibrige fingeraftryk på. Nu er jeg jo en ivrig science fiction afficionado, så jeg vil da ikke afvise muligheden for, at Søren Espersen er dumpet ned i vores virkelighed fra et alternativt univers, hvor resten af verden har klappet af den umenneskelige udlændingepolitik, som Dansk Folkeparti har haft ansvaret for det seneste årti. Nej det kan sagtens være. I så fald, må han gerne snart rejse hjem igen. Han bør nok have at vide, at hvis porten er lukket, eller hans egen dimension ikke gider at have ham igen (hvem kan fortænke dem i det), så er tilstandene lidt anderledes her. OMVERDENEN SYNES IKKE I ER SØDE!!! Måske Geert Wilders og hans ligesindede, men ellers tror jeg ikke mange i omverdenen, synes Dansk Folkepartis indflydelse har været et plus. Man kan heller ikke ligefrem påstå, at medierne har flydt over med solstrålehistorier om den påståede beundring. Søren Espersens "argument" er, at vi har fået flere internationale topposter i det forløbne årti. Det holder bare ikke. Det grænser til en Erasmus Montanus syllogisme. Anders Fogh bliver generalsekretær for NATO, ergo må NATO-landene synes om Dansk Folkepartis indflydelse? Mon ikke nærmere det var Foghs personlige bedrifter, som imponerede NATO. Østudvidelsen for eksempel, som jo er blevet rost utallige gange. Dansk Folkeparti har jo haft lige så stor indflydelse på regeringen Løkke Rasmussen, men der venter nu nok ikke nogen international toppost til ham efter Cirkus Klimatopmøde? Så Søren, hvis du begynder at gå nu, hvornår kan du så være hjemme i din egen dimension igen? Og kan du ikke nok tage Pia og automatonerne med dig? De vil sikkert føle sig rigtigt velkomne. Så kan de Radikale få Danmark på fode igen og genrejst vores omdømme i omverdenen. Der er nemlig en verden uden for Danmark. Vidste du egentlig det?

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.