Jan
04
2012

Christian Langballe om gourmetburgere

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 gourmetburger

Bedst som man gik og troede, at en burger var en burger, begyndte hele gourmetbølgen. Pludselig hørte man om gourmet-hotdogs og ikke mindst gourmetburgere. "Hvad skal al den ballade nu til for?" spurgte jeg mig selv. Det var lige indtil min søster sendte mig dette link (The Cheese and Burger Society) Mage til burgerlicious-extravaganza-yummi-yummi-side skal man lede længe efter. Så blev jeg omvendt. Hvem gider kæmpe sig igennem en selvdød burger på en tilfældig snask for ikke at tale om diverse amerikanske kædeburgere, som bestemt ikke imponerer, når man kan spise en overdådig gourmetburger. Giv Cheese and Burger Society en chance. Klik dig igennem de 30 burgere på siden og bliv inspireret. Det må være muligt at lave den slags selv. Der er jo faktisk opskrifter på siden. Hvis man ikke kan det, så er gourmetburgerrestauranterne begyndt at dukke op i storbyerne. Sidste år havde min bror, søster og jeg fornøjelsen af at spise på Halifax i København. En af mine gamle venner arbejdede der, og derfor var det et oplagt valg. De burgere nåede op på Cheese and Burger Society-niveau. Min uforbeholdne anbefaling er hermed givet videre. Lad dig ikke spise af med 2. og 3. rangsburgere, hvis du befinder dig i nærheden af en Halifax. Der er vist andre lignende steder, hvor man kan nyde en luksuriøs burger, så det kan sikkert godt betale sig at orientere sig i sit nærområde, hvis man ønsker sig en burgeroplevelse ud over det sædvanlige. 

Det er egentlig pudsigt. Jeg ville skrive et indlæg om idealisme og istedet endte jeg med at skrive om gourmetburgere. Som ens tanker dog kan vandre. 

Christian Langballe

Billedet er et screendump fra Cheese and Burger Society

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.