Dec
07
2011

Christian Langballe om røgsignalerne fra Christiansborg

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 800px-Papierosa 1_ubt_0069

Hold da op en flok tudeprinser. Søren Espersen, Bertel Haarder o.a piver over, at Lykketoft har bestemt, i sin egenskab af formand for Folketinget vel at mærke, at de folkevalgte rygere skal tage hensyn til, at de ansatte på Borgen føler sig generede af røgen på kontorerne og meget forståeligt er bekymrede for deres helbred, når de tvinges til at arbejde i potentielt kræftfremkaldende miljøer. Politikerne må med andre ord ikke længere ryge på deres kontorer på Borgen. På Politiken.dk udtaler Søren Espersen, at man da bare kan få rengøringspersonale, som selv er rygere, til at gøre rent på hans kontor. Sig mig Søren - hvad har du gang i? Selvom de ansatte måtte ryge, ændrer det ikke på, at det arbejdsmiljø, du giver dem at arbejde i, stadigvæk er sundhedsskadeligt. Faktisk kunne man argumentere for, at dit forslag nærmere skulle sikre, at de rygende rengøringsfolk helt bestemt skulle få kræft, da de bliver påvirket dobbelt så meget, som hvis de ikke skulle gøre rent i din svedehytte. Det giver ingen mening overhovedet. Det grænser nærmest til fornærmende fjollet. 

Man kan også godt få den tanke, at politikere er lidt forkælede eller måske endda lidt forblændede over deres egen magt. De kan jo bare undtage sig selv i den skrappe rygelovgivning - hvilket de jo så faktisk har gjort. "Vi sidder jo på enkeltmandskontorer, så vi er undtaget." Helt ærligt? Det er fandme den mest fesne undskyldning nogen sinde. Jeg synes, at den skrappe rygelovgivning er fantastisk. Den kunne godt være endnu skrappere for min skyld. Men de politikere, som pådutter os andre deres holdninger, skal dælaneme selv få forrest!!! Det manglede da bare. Så når rygerne på Christiansborg med harmfulde Espersen i spidsen står og tuder fordi Lykketoft har taget DEN ENESTE RIGTIGE BESLUTNING i den sag, så fremstår de totalt ynkelige og forkælede. Hav lige lidt selvrespekt, og respektér at chefen har taget en beslutning. Og tænk på, hvad jeres vælgere måtte tænke. Plejer det ikke være god latin i politikerkredse? De har jo ikke valgt jer, for at I skal genere stakkels hårdarbejdende ansatte på Christiansborg. I er jo ikke mere værd end dem. Vel?

Christian Langballe

Billedet er hentet fra Wikipedia - for information om rettigheder klik her

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.