Tolerance

"Vi skal vise respekt for andre menneskers særpræg. Vi skal ikke spørge, hvad de kan lære af os, men hvad vi kan lære af dem."

Nysgerrighed

"Tænk sig engang hvad kulturel mangfoldighed kan bidrage til vores samfund. Hvem siger, at det er os, der har set lyset? "

Åbenhed

"Vi lærer kun noget om os selv, ved at spejle os i andre. Derfor er et åbent sind en nødvendighed, hvis vi vil udvikle os som et positivt samfund."

Fremtid

"Enhver, som mener, at lukket selvtilstrækkelighed er nøglen til vores fælles fremtid, er blind for de vidunderlige muligheder en åben og positiv livsindstilling medfører."

Feb
16
2014

Christian Langballe om at trække stikket ud

 

 unplugged

Halløj. Er du der stadig? Tak for sidst. Det var vel før jul, jeg sidst skrev her på bloggen. Jeg trængte sgu lige til at trække stikket ud i en periode. Men hold da op, hvor er der sket meget den sidste tid. SF er gået op i limningen og måske syet sammen igen med Pia Olsen Dyhr. Ikke noget dårligt valg (nå ja valg er måske så meget sagt). Hvis de skal have en chance, var det enten hende eller Jonas Dahl. Begge ville være gode formænd, men jeg tror nu, Pia har lige den der smule mere kant, som skal til for at vinde folk tilbage. Jonas Dahl er solid, men måske bedre som mægler på de interne linjer? Jeg ser i hvert fald frem til udviklingen i SF. Måske vil jeg endda stemme på dem, næste gang. Nu hvor vendekåberne har bekendt kulør. Selvom jeg i sin tid skrev begejstret om Anette Vilhelmsen, så var det nok mest et udtryk for et fravalg af Astrid Krag. Og mon ikke godt man kan konkludere, at der ikke var meget krudt i den Krag(e), når hun - en tidligere formandskandidat - forlader skuden, når det bliver lidt svært? Ole Sohn er vel nærmest igang med at lave en Karen Jespersen. Hold da op? Ida Auken kan jeg måske bedre forstå. Der er da også en forholdsvis grøn profil hos de Radikale. Der er nok noget at hente der for hende. 

Og hvad med "Den hemmelige socialdemokrat?" Mand dog. Den bog skal jeg have læst snarest. Den er ligefrem blevet kaldt ødelæggende for demokratiet - altså indefra. Den er åbenbart meget værre end de værste terrorkomplot(ter?). For der kan da ikke være noget som helst om snakken med giftigheder og rygdolkning hos Suck. Dem vel??? Nej da. Det er jo den rene skovtur. Eller kaffeklub. Det er sgu lige før House of Cards bliver overgået i ædende ondskab af det danske socialdemokrati. Hvem skulle have troet det? Det er da mageløst. 

Det sidste var, at der (nu igen) bliver sået tvivl om Lars Løkkes forklaring om sin ageren i forhold til GGGI's ekstravagante rejseomkostninger. Det går dælme godt i dansk politik hva? Folketingsvalget nærmer sig og ingen sider på Borgen virker særligt attraktive at stemme på. Hvad er der lige sket de sidste 3 år? Før havde vi da en åbenlys modstander. Nu er alle sgu nærmest uspiselige. 

Så der er vist andre end mig, der har trukket et par stik ud. Velbekomme

Christian Langballe

Kommentarer  

 
0 #1 profile 01.-11.-2018 06:48
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citater
 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdater

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.