Okt
11
2011

Christian Langballe om homoseksuelle ægteskaber

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

Hendricks-leboeuf

Enhver som mener, at homoseksuelle ikke bør kunne indgå ægteskab, fordi Biblen siger noget andet, er åndsformørkede på den middelalderlige måde. Newsflash til de fundamentalistiske kristne: "Biblen er skrevet af mennesker - ikke af Gud!"  Den del, der handler om homoseksuelle, er faktisk ret udsyret...  Udover en enkelt sætning, skrevet af en homoforskrækket hyrde i Palæstina, handler den del af Biblen mest om, hvad du skal gøre, hvis du har syndet. Hvis de homoforskrækkede fjolser, der med Biblen i hånden råber op, skulle feje for egen dør først, ville livet unægteligt blive noget mere morsomt for os andre og især for de trængte landmænd. Landbruget ville få en kolosal afsætning af tyre, får og turtelduer til ofring, da folk, som synder, jo skal huske at bringe syndofre til Herren deres gud. De må heller ikke spise fedtet på dyret. Gad vide hvor mange af dem, der sidder og møjsommeligt skærer fedtmarmoreringen væk på deres T-bone og brænder det af til Herren deres gud? Nej nej siger de sikkert. Det er jo en gammel skik. Det gør vi ikke mere. NEJ, men homoforskrækkelsen er fandme også uddateret for lang tid siden. I et moderne sekulariseret samfund, bør lovgivningen ikke baseres på, hvad en flok hyrder i Palæstina skrev for 2500 år siden. Det giver bare ingen mening. Jeg synes, det er forfriskende, at vores nye regering vil ophæve forbuddet mod vielser af homoseksuelle i kirken. Så er det selvfølgelig op til de homoseksuelle selv, om de overhovedet gider blive gift i en kirke. Men selvfølgelig skal de have muligheden. Det manglede da bare.

Christian Langballe

(Billedet er taget fra Wikipedia - for kreditering klik her)

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.