Okt
03
2011

Christian Langballe om den nye regering

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 Kbh IMG_6504

Så kom dagen, hvor den nye regering blev præsenteret. Jeg har draget et lettelsens suk mere end en gang i dag. Det bedste ved den ny regering og det nye regeringsgrundlag er lempelserne på den uanstændige udlændingepolitik, som VKO har ført de sidste 10 år. Puha hvor er det godt, at starthjælp og kontanthjælpsloftet afskaffes. At tilknytningskravet lempes og at det komplet latterlige pointsystem afskaffes. At forholdene på asylcentrene forbedres... Nu begynder vi at kunne ane den anstændighed igen, som gik i fløjten ved valget i 2001. 24-årsreglen står desværre endnu, men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen. Måske kan De Radikale og Enhedslisten på et senere tidspunkt få trumfet en afskaffelse af den igennem. Så ville vi for alvor begynde at kunne se os selv i øjenene igen - altså os anstændige, tolerante, åbne og frisindede danskere. Dem vi tidligere pralede vidt og bredt om at være, når vi tog til udlandet. De formørkede råber allerede op, som om der står en horde af militante islamister ved Kruså og bare venter på at vælte ind over grænsen. Det kan jeg så oplyse om, ikke er tilfældet. Der står en forkølet tolder, som vist ikke rigtigt har fanget noget af interesse endnu. Mindst af alt farlige muslimer, der vil omstyrte samfundet, som vi kender det. 

Den nye regering har muligheden for at genskabe noget af den tabte anseelse, Danmark tidligere havde i omverdenens øjne. Nu bliver det spændende at se de friske ideér omsat til rigtig lovgivning. Lovgivning vi kan være bekendt.

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.