Nov
17
2011

Christian Langballe om den store gevinst

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 money

Nu er jeg jo på ingen måde en spillefugl. For at være det, kræver det vist et eller andet mindste mål af konkurrencementalitet, som jeg så overhovedet ikke besidder. Alligevel kan jeg da ikke lade være med at tænke, at den rekordstore Superpulje da godt måtte ende på min bankkonto. Jeg er næppe den første, som fantaserer om, hvad jeg ville bruge alle de rare penge til, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Mit gæt er, at huse, Mercedesbiler eller Harley Davidson motorcykler ofte står højt på folks ønskelister. Når man hører om, hvad lottomillionærer rent faktisk har brugt pengene til, så er det ofte vilde indkøb af materielle goder, som folk formøbler deres formue på. Jeg skal da ikke afvise at visse luksusprodukter kunne finde vej ned i min lomme, hvis midlerne pludseligt virkede ubegrænsede, men det er faktisk ikke det, jeg drømmer mest om. Nej hvis jeg vandt 100 millioner, så ville jeg læse på Universitetet, indtil jeg skulle bæres derfra. Der er jo simpelthen så mange interessante områder, som man kunne kaste sig over, hvis man havde råd. Nu kan det jo lyde som den mest nørdede plan i verden, men der skal man jo tænke på, at nørder er seje. På den anden side, ville 100 millioner jo nærmest være nok til, at man kunne åbne sit eget universitet. Tænk sig at have sit eget universitet. Så tror jeg ikke man behøvede bekymre sig ret meget om sit gennemsnit. Man kunne også ansætte vanvittige videnskabsmænd til at forske i overtagelsen af verdensherredømmet. Det er som om, den del af videnskaben ikke er helt så hot mere. Hvad skete der med Teslas dødsstråler? Hvis man havde sit eget universitet kunne man uddelegere overtagelsen af verdensherredømmet til sine undersåtter. Ahh minions. Så håb og bed til at jeg ikke vinder 100 millioner....På den anden side glemmer jeg jo nok alligevel at spille.

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.