Nov
13
2011

Christian Langballe om tømmermænd

Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDFUdskrivEmail

 

 800px-Johannes gehrts_ragnarok_mindre

Forleden var jeg til Ragnarok. Det kunne mærkes søndag morgen, da jeg vågnede. Min tolerance for alkohol er sgu for nedadgående. Særligt når det udvikler sig til regulært blandingsmisbrug af vin,øl og shots, er der kontant afregning ved kasse 1 næste dag. En veritabel hær af Einherjer marcherede på indersiden af mit kranium søndag morgen. Hold da op. En gang var det jo ingen sag at ryste sådan en aften af sig, men nu tager det sgu et par dage at genvinde formen. Der går jo også måneder i mellem, man har muligheden for at svinge træbenet, så kampformen er lidt rusten.

Så ligger man der om morgenen, stirrer koncentreret ind i væggen og forbander sin hang til de dionysiske likvider. De fleste kender de forsæt, man højt og helligt lover sig selv. Aldrig mere. I hvert fald ikke før næste gang (hvor jeg bestemt vil være langt mere mådeholden). 

Det er også der, hvor trangen til fedt og salt indfinder sig. I de fleste andre situationer vil jeg på ingen måder anprise fastfoodindustrien og dens amerikanske salgssteder, men hold da op hvor hjælper det på humøret at få dækket sit fedt og saltbehov dagen derpå. 

Egentligt er det tankevækkende, at man til trods for straffen dagen derpå, alligevel gang på gang ender i hegnet. Burde man ikke tage ved lære af sine oplevelser? Er glæden ved det festlige lag så stor, at man gladeligt bruger en (to???) dage på at komme sig? Det tror jeg nok, den er. Så herfra skal lyde en tak til Julie, som til sin 25 års fødselsdag gad at invitere en mølædt gymnasielærer til drikkegilde. Det var sgu sjovt. 

Bliv involveret...

Er du enig med de synspunkter, som kommer til udtryk på denne side, og kunne du tænke dig at give dine holdninger til kende, så kontakt mig. Indlæg, der ligger i tråd med mine modtages gerne.

Hvem er jeg?

Jeg er 35 år gammel. Cand.Mag i kunsthistorie, mediefag og dansk. Gymnasielærer i Randers. Far til to. Multikunstner og glødende humanist.